Twitter'a flaş bir özellik geliyor! Artık herkes birbirinin tweetine yorum yapamayacak!

Twitter%E2%80%99a+fla%C5%9F+bir+%C3%B6zellik+geliyor%21;+Art%C4%B1k+herkes+birbirinin+tweetine+yorum+yapamayacak%21;
ABONE OL

Twitter'a yeni gelen cevap kısıtlaması özelliği ile kullanıcıların her tweete yorum yapması engelleniyor.

Popüler mikroblog Twitter’da, “Bu tweeti kimlerin yanıtlayabileceğini seç” özelliği bazı kullanıcılara sunuldu.Özellik sayesinde, kullanıcılar kendilerine kimlerin yanıt verebileceğini seçebilecek.
 
Kullanıcılar, bu yeni özellik ile takipçisi olmayan kullanıcıların kendisine cevap vermesini engelleyebilecek. 
 
Webtekno'nun haberine göre; sosyal medya devi, attığı tweetlere istemediği yanıtlar gelmesinden sıkılan kullanıcıları için geliştirdiği yeni özelliğini yayınlıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde bu özelliğe kavuşan bazı kullanıcılar örnek görselde de görüldüğü gibi attığı tweetlere kimlerin yanıt verebileceğini seçebilecek.
 
Atılan tweetlere yanıt verebilecek olanlar ise üç kategoriye ayrılmış durumda. Bunlar herkes, takip ettiğin kişiler, senin yanıt verdiğin kişiler olarak ayrılıyor.
 
Herkes varsayılan olarak gelecek. Kullanıcılar tweet'i atarken bu kategorilerden birini seçerek tweet'e kimlerin yanıt verebileceğine karar verebilecek. 
 
Twitter Ürün Yönetimi Direktörü Suzanne Xie, yayınladığı blog yazısında tweete yanıt veremeyecek olan kişilerin tweetleri görüntüleyebileceğini, retweetleyebileceğini, yorumla birlikte retweetleyebileceğini ve beğenebileceğini ama tweet'e yanıt veremeyeceğini söyledi.
 
Şu an sınırlı sayıda kişi tarafından test edilen bu özellik ilerleyen günlerde herkesin kullanımına açılacak. 
 
 
twitter takip