Twitter’ın rakibi Threads resmen açıldı! İşte, gönderi karakter sınırı

Twitter%E2%80%99%C4%B1n+rakibi+Threads+resmen+a%C3%A7%C4%B1ld%C4%B1%21;+%C4%B0%C5%9Fte,+g%C3%B6nderi+karakter+s%C4%B1n%C4%B1r%C4%B1
ABONE OL

Twitter’ın rakibi olarak Threads yüzü aşkın ülkede kullanıma açıldı. Platformun video ve gönderi paylaşım kuralları belli oldu.

Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg, bugün videolu mesajında Twitter’a rakip olarak gösterilen Threads’in kullanıma açıldığını duyurdu.

Zuckerberg açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Pekala millet, bugün büyük haberler. Sohbetler için açık ve samimi bir kamusal alan olan Threads’i başlatıyoruz. (Threads) Instagram deneyiminin en iyi kısımlarını alıyor, metin fikirleri ve aklınızdakileri paylaşma üzerine yepyeni bir uygulama yaratıyor. Sadece Instagram hesabınızla kaydolursunuz, takipçileriniz zaten orada ve hemen girip başlıyorsunuz.”

500 KARAKTER SINIRI

Meta’dan yapılan açıklamada, metin tabanlı paylaşım uygulamasında gönderilerin en fazla 500 karakter olacağı ve videoların 5 dakikayla sınırlı tutulacağı belirtildi. Meta Threads’in iOS ve Android tabanlı cihazlarda 100’den fazla ülkede kullanıma sunulduğunu belirtti.

Threads'e, 7 saatte 10 milyon kişi üye oldu.

twitter takip