MEDYAKORİDORU ÖZEL: Hadi Özışık ve Süleyman Özışık, 'uzun süredir çakarlı araç kullanıyor' iddiası!

MEDYAKOR%C4%B0DORU+%C3%96ZEL:+Hadi+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k+ve+S%C3%BCleyman+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k,+%E2%80%99uzun+s%C3%BCredir+%C3%A7akarl%C4%B1+ara%C3%A7+kullan%C4%B1yor%E2%80%99+iddias%C4%B1%21;
ABONE OL

tv100 ve Habertürk TV'deki yorumculuk görevlerine son verilen Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık'la ilgili, her iki kanal koridorlarından önemli bir iddia ulaştı.

Organize suç örgütüne liderlik yaptığı iddiasıyla hakında soruşturma başlatılan ve son dönemde YouTube'da yayımladığı videolar ile gündem olan Sedat Peker, dün gece ise internethaber.com'un sahibi Hadi Özışık'la yaptığı FaceTime görüşmelerinin kayıtlarını paylaştı. Daha önce pker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında "arabuluculuk" görevi üstlendiği öne sürülen Özışık'ın, videolarla birlikte görüşme trafiği yürüttüğü de ispatlanmış oldu.

Videoların hızla dolaşıma girmesinin ardından Soylu, Özışık kardeşler hakkında soruşturma başlatacağını duyururken, Hadi Özışık da Twiter'dan özür açıklaması paylaştı.

Gazetecilik meslek etiğinin dşına çıkan Özışık, hem medya çalışanları hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından yüksek sesle eleştirillirken, dün gece ortaya atılan iddialardan biri de Hadi Özışık'a polis koruması ve çakarlı araç tahsis edildiği yönündeydi.

Bugün tv100 ve Habertürk kanalındaki yorumculuk görevlerine son verilen Özışık'la ilgili her iki kanalın çalışanlarından Medyakoridoru'na önemli bir bilgi ulaştırıldı.

Medyakoridoru'na konuşan çalışanlar, Hadi Özışık'ın pogramlara çakarlı araçla geldiğini ve uzun süredir bu aracı kullandığını ifade etti. Kaynakların verdiği bir diğer bilgi ise Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık'a da bu araçtan tahsis edildiği yönünde.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen ve belediye tarafından 15 defa mühürlenen binanın sahibi Ahmet Orak’la hiçbir ilişkisinin olmadığını daha önce yine gazeteci olan ve AKP’li kimliği ile bilinen kardeşi Süleyman Özışık ile birlikte dile getiren Mehmet Özışık, Orak’ın sahibi olduğu belirtilen otelin önündeki görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Mehmet Özışık'ın o dönem kendi yayımladığı videodaki görüntülerde, iki kardeşin otelin önüne geldiği aracın üzerinde çakar olduğu görülüyor.

Aynı tarihlerde olayı haberleştiren Cumhuriyet gazetesi, haberim içeriğinde önemli detaylara da yer vermişti.

Çakarlı araç tahsis edilen "gazetecilerin" yalnızca bu iki isimle sınırlı olmadığı da belirtiliyor...

twitter takip