KRT'de bayrak değişimi! Zafer Arapkirli, Ana Haber koltuğunu bıraktı

KRT%E2%80%99de+bayrak+de%C4%9Fi%C5%9Fimi%21;+Zafer+Arapkirli,+Ana+Haber+koltu%C4%9Funu+b%C4%B1rakt%C4%B1
ABONE OL

KRT TV'nin Ana Haber koltuğunda değişiklik yapıldı.

Bir süredir KRT TV'nin Ana Haber Bülteni'ni sunan tecrübeli gazeteci Zafer Arapkirli, koltuğu yeni bir isme devrediyor...

 

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; kanalın akşam haberlerini eylülden itibaren deneyimli ekran yüzü Seçil Özer sunacak.

Arapkirli ise KRT'nin sabah kuşağında ekrana gelen "Medyaterapi" programını sunmaya devam edecek.

SEÇİL ÖZER KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Seçil Özer 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Kanaltürk ekranlarında ilk iş deneyimini yaşayan başarılı muhabir, Kanaltürk tecrübesinin ardından Skytürk ve Kanal 24’te haber muhabirliği yapmış 2010 yılında ise Kanal D ekranlarında görevine devam etmiştir.

Başarılı muhabir özellikle Mehmet Ali Birand yönetiminde hazırlanan Kanal D Ana Haber'de ön plana çıkmış ve tanınmıştır. Özellikle bu dönemde hazırladığı Ankara merkezli siyasi haberler izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D Ana Haber sunucularında değişiklik yaşanmasına karşın Seçil Özer istikrarlı bir şekilde görevini sürdürmeye devam etti.

Kanal D’de Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yapan Seçil Özer, Parlemento muhabirliği de yapmış ve Anayasa çalışmalarını takip etmiştir. Kanal D’de daha önce Söz Meclisten Dışarı isimli programı ve Ahmet Hakan ile Kanal D Ana Haber'de Seçil Özer ile Perde Arkası bölümünü sunmuştur.

twitter takip