FOX'ta tartışma programı mı başlıyor? İki tanınmış gazeteciye teklif sunulduğu iddiasına kanal yöneticisi ne yanıt verdi?

FOX%E2%80%99ta+tart%C4%B1%C5%9Fma+program%C4%B1+m%C4%B1+ba%C5%9Fl%C4%B1yor?+%C4%B0ki+tan%C4%B1nm%C4%B1%C5%9F+gazeteciye+teklif+sunuldu%C4%9Fu+iddias%C4%B1na+kanal+y%C3%B6neticisi+ne+yan%C4%B1t+verdi?
ABONE OL

FOX Haber, yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor... Kanal, daha önce yayınlamadığı bir haber formatı üzerinde hazırlıklar yürütüyor...

Haber kanallarının geleneksel yeni sezon rekabetinde hazırlıkların sonuna doğru gelinirken, Türkiye'de kendi yayın tarihinde bir ilk olacak format hazırlığı haberi ise FOX'tan geldi. FOX Türkiye'nin haber masasında görmeye alışık olmadığımız 'tartışma programı' formatının, yeni sezon için kanalın iddialı yapımları arasında yer aldığı öne sürüldü.

Şu sıralar tartışma formatı üzerinde hazırlıklar yürüttüğü konuşulan FOX Haber'in, bu format için ise DW Türkçe sunucusu Nevşin Mengü ve Sözcü gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker'e teklif götürdüğü iddia edildi. İddiaya göre; programda bu iki isimle birlikte FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de yer alacak.

 

Peki, FOX'un böyle bir format üzerinde çalıştığı ve Toker ile Mengü'ye teklif götürdüğü doğru mu? 

 

 

Medyakoridoru'nun telefonla ulaştığı FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, bu iddialara şöyle yanıt verdi:

"Bir tartışma programı üzerinde çalışıyoruz ama netleşmedi. İsimlerde de netlik yok. Yani henüz somut bir şey yok."

 

twitter takip