Çekmeköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan gazeteciye tehdit: Bekle, seni de alacağım

%C3%87ekmek%C3%B6y+%C4%B0l%C3%A7e+Emniyet+M%C3%BCd%C3%BCr+Yard%C4%B1mc%C4%B1s%C4%B1%E2%80%99ndan+gazeteciye+tehdit:+Bekle,+seni+de+alaca%C4%9F%C4%B1m
ABONE OL

Çekmeköy'deki park nöbetini takip eden BirGün muhabiri ismail Arı, Çekmeköy Emniyet Müdür Yardımcısı tarafından tehdit edildi.

AK Partili Çekmeköy Belediyesi'nin 2 ay önce yapılaşmaya açarak yıkıp yerine pazar alanı yapmak istediği, yurttaşların ise yapılaşmaya açılmaması için 62 gündür nöbet tuttuğu parka bugün iş makineleri girdi. Vatandaşlar ruhsatsız olduğunu belirttikleri çalışmaya tepki gösterirken, alana çevik kuvvet ekipleri geldi. Ardından polis müdahalesi başladı ve aralarında CHP'li isimlerin de olduğu yaklaşık 10 kişi gözaltına alındı.

Bu sırada polis müdahalesini haberleştirmek için alanda bulunan BirGün gazetesi muhabiri İsmail Arı, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı tarafından tehdit edildi. Arı'nın Twitter hesabından paylaştığı bilgiye göre; gazetecnin çekim yapmasını engelleyen Müdür Yardımcısı, Arı'ya "Bekle, seni de alacağım" diyerek gözaltına almakla tehdit etti.

Arı'nın paylaşımı şöyle:

"En az 10 mahalleliyi yaka paça ve darpla gözaltına aldıran Çekmeköy İlçe Emniyet Müdür yardımcısı çekim yapmamı engelledi. Tavır ve üslüp bu. Daha sonra yanıma geldi, hakkımda şikayet olduğunu ve beni de gözaltına alacağını söyledi. Savcıyı arıyorum, bekle seni de alcam dedi!"

 

 

twitter takip