Artı Gerçek'in Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan oldu! Peki satış iddiaları gerçeği yansıtıyor mu?

Art%C4%B1+Ger%C3%A7ek%E2%80%99in+Genel+Yay%C4%B1n+Y%C3%B6netmeni+Ergun+Babahan+oldu%21;+Peki+sat%C4%B1%C5%9F+iddialar%C4%B1+ger%C3%A7e%C4%9Fi+yans%C4%B1t%C4%B1yor+mu?
ABONE OL

Artı TV ve Artı Gerçek'in tüzel kişiliklerinin ayrıldığı duyurusunun yapılmasının ardından, Artı Gerçek'in satıldığı yönünde yorumlar yapılmıştı. Medyakoridoru, bu iddiaları Artı Gerçek'in yeni Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan'a sordu.

Artı Media Vakfı'na bağlı olarak yayın yapan Artı TV ve Artı Gerçek'in, yayına bundan böyle farklı tüzel kişilikler olarak devam edecekleri açıklanmıştı. Bu açıklamadan çok kısa bir süre sonra ise Artı Gerçek'in gazeteci Ergun Babahan'a satıldığı iddiaları gündeme geldi.

Medyakoridoru'na konuşan Babahan, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtirken, iki medya kurumunun yönetiminde değişiklik yapıldığını, kendisinin Artı Gerçek'in Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildiğini, kurulduğu günden bu yana hem Artı TV'nin, hem de Artı Gerçek'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten gazeteci Celal Başlangıç'ın ise bundan böyle sadece Artı TV'nin yöneticisi olacağını açıkladı.

Babahan'ın, göreve ağustos itibarıyla başlayacağı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde vakıf bünyesinde iki ayrı şirketin yer alabileceği de ifade edildi.

Artı TV ve Artı Gerçek'in mülkiyeti hâlâ Artı Media Vakfı'nda bulunuyor.

Artı TV'nin resmi Twitter hesabından iki gün önce yapılan açıklama şöyleydi:

twitter takip