Yeni Akit yazarı bu sözlere kızdı, Fatih Altaylı'yı hedef aldı: 'Yaşlandıkça saçmalıyor...'

Yeni+Akit+yazar%C4%B1+bu+s%C3%B6zlere+k%C4%B1zd%C4%B1,+Fatih+Altayl%C4%B1%E2%80%99y%C4%B1+hedef+ald%C4%B1:+%E2%80%99Ya%C5%9Fland%C4%B1k%C3%A7a+sa%C3%A7mal%C4%B1yor...%E2%80%99
ABONE OL
Yeni Akit yazarı Hacı Yakışıklı bugünkü köşe yazısında Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın yılbaşı hakkındaki açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi. Muhafazakar bir yayın politikasına sahip olan ve karşıt düşüncedeki gazetecileri sık sık hedef de gösteren Yeni Akit gazetesinden Hacı Yakışıklı bugünkü köşesinde Fatih Altaylı'yı eleştirdi. Altaylı'nın "Yılbaşı kutlamaktan sadece siyasal İslamcılar rahatsız oluyor"  sözlerinden rahatsız olan Hacı Yakışıklı, Habertürk yazarı için "Yaşlandıkça geriliyor, kendisi gerilediği gibi toplumu da germeye çalışıyor" ifadelerini kullandı. Hacı Yakışıklı'nın yazısı şu şekilde:

Yılbaşı kutlamaktan sadece siyasal İslamcılar rahatsız oluyor” demiş! Bu nasıl bir ayrıştırma ve yaftalama! Neyi kutlayıp kutlamayacağını insanlar sana mı soracak Fatih Efendi! Millet mecbur mu sizin sevdiklerinizi sevmeye? İnsanlar yaşlandıkça olgunlaşır, gelişir. Altaylı yaşlandıkça geriliyor, kendisi gerilediği gibi toplumu da germeye çalışıyor. 2019 Türkiye’sinde hâlâ bir şeyleri dayatma peşindeler!

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ AKİT TV'DE DE CUMHURİYET GAZETESİ HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ! Akit TV'de yayınlanan 'Manşetlerin Dili' programının sunucusu Fatin Dağıstanlı da geçtiğimiz Cuma günü Cumhuriyet gazetesinin 'Şeriat Çalıştayı' başlık haberini eleştirirken "Hep birlikte toplanıp Cumhuriyet gazetesi önüne bir el bombası atalım. Cumhuriyet bizi davet ediyor, davet ediyor. “Şeriat Çalıştayı” diye manşet attıysanız siz birisini davet ediyorsunuz demektir" demiş ve gazeteyi hedef göstermişti.
twitter takip