Yazılarına son verilen Erk Acarer'den yeni açıklama: Kimsenin aklında en ufak bir şüphe kalmasın

Yaz%C4%B1lar%C4%B1na+son+verilen+Erk+Acarer%E2%80%99den+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama:+Kimsenin+akl%C4%B1nda+en+ufak+bir+%C5%9F%C3%BCphe+kalmas%C4%B1n
ABONE OL

Sedat Peker'in attığı tweetleri kendi sosyal medya hesabından paylaşan ve Birgün gazetesinin yollarını ayırdığı gazeteci Erk Acarer'den yeni bir açıklama geldi.

Birgün gazetesi, Twitter hesabından organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in mesajlarını paylaşan Erk Acarer'le ilişkisini kesmişti.

Acarer, konuya dair yaptığı ilk açıklada, "Özgürleşmek iyidir….Görsel medyaya, üzerinde çalıştığım kitap ve projelere daha fazla yoğunlaşacağım. Elbette yazılı olarak da haberlerimi kamuoyu ile buluşturmaya devam edeceğim. Nazımı, kahrımı çeken dostlarıma, yüreklendiren okuruma teşekkürü borç bilirim." demişti.

"KİMSENİN AKLINDA EN UFAK BİR ŞÜPHE KALMASIN"

Acarer, "Olağanüstü dönemlerin, olağan dışı koşulları vardır. Kamuoyuna, dostlarıma desteklerini esirgemedikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kimsenin aklında en ufak bir şüphe kalmasın, her konuda bildiklerimi anlatmaya, belgeleri paylaşmaya, haber yazmaya devam edeceğim." dedi.

twitter takip