Uğur Dündar moderatörlükten çekildi, gözler yine Didem Arslan'da!

U%C4%9Fur+D%C3%BCndar+moderat%C3%B6rl%C3%BCkten+%C3%A7ekildi,+g%C3%B6zler+yine+Didem+Arslan%E2%80%99da%21;
ABONE OL

Uğur Dündar'ın İmamoğlu- Yıldırım ortak canlı yayınının yönetiminden çekilmesinin ardından 'moderatör kim olacak' tartışmaları yeniden başladı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise; bazı gazeteci ve vatandaşların aklından geçen ismin ilk çağrıyı yapan Didem Arslan Yılmaz olduğu görülüyor.

Usta gazeteci Uğur Dündar'ın moderatörlük yapmama kararından sonra 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleri öncesinde birlikte canlı yayına katılacak olan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun programını kimin yöneteceği tekrar tartışma konusu oldu. 

Sosyal medyada programı sunması ve yönetmesi için ismi en çok anılan gazeteci ise; iki adayı canlı yayına birlikte çıkartmayı ilk teklif eden Didem Arslan Yılmaz oldu. 

Uğur Dündar'ın da moderatörlükten çekilmesinin ardından gözler tekrar Didem Arslan Yılmaz'a çevrildi.

Arslan'dan ya da iki adaydan bu konuda henüz bir açıklama gelmedi ancak bazı meslektaşları da bu yayının Didem Arslan Yılmaz'ın hakkı olduğunu düşünüyor. 

Bu fikre sosyal medya kullanıcıları da katılıyor ve hem ilk çağrıyı yapanın Didem Arslan Yılmaz olması nedeniyle hem de Yılmaz'ın iki adaya da eşit davranacağının düşünülmesi nedeniyle yayını Didem Arslan Yılmaz'ın yönetmesi isteniyor.

Bu düşünceyi savunan Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Saymaz ve gazeteci Serdar Cebe de iki adayın karşı karşıya geleceği yayının yönetimi için Didem Arslan Yılmaz'ı işaret etti.

twitter takip