Üç yıldır yöneticilik yaptığı TRT'ye böyle veda etti!

%C3%BC%C3%A7+y%C4%B1ld%C4%B1r+y%C3%B6neticilik+yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1+TRT%E2%80%99ye+b%C3%B6yle+veda+etti%21;
ABONE OL

Şenol Kazancı'nın görevden alınmasıyla Anadolu Ajansı'nın yeni Genel Müdürü olan Serdar Karagöz, kanalı TRT'ye sosyal medyadan veda etti.

Uzun süredir Anadolu Ajansı'nın (AA) Genel Müdürü olarak görev yapan Şenol Kazancı'nın görevden alınmasıyla ajansın Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevlerine getirilen Serdar Karagöz, 2018’den bu yana görev yaptığı TRT’ye veda etti.

Karagöz, sosyal medyadan yayımladığı veda mesajında, çalışma arkadaşlarıyla bu zamana kadar birçok başarılı işe imza attıklarını vurguladı ve TRT’den ayrılmanın kendisini hüzünlendirdiğini belirtti.

Serdar Karagöz, 2018'den bu yana TRT World ve TRT Arabi kanallarını bünyesinde barındıran TRT Uluslararası Haber Kanalları Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu.

Karagöz'ün veda mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Bir parçası olmaktan büyük gurur duyduğum ve 2018 yılından beri keyifle çalıştığım TRT'den bugün itibariyle ayrılıyorum.

Bir yandan yeni görevime başlamanın heyecanını yaşarken, bir yandan da TRT ailesinden ayrılacak olmanın hüznünü yaşıyorum.

Birlikte çalıştığımız süre zarfında birçok başarılı işe imza atıp, uluslararası arenada iz bıraktık. Yaptığımız işlerle dünyayı daha iyi hale getirmek için insanlara ilham verdik. Bundan sonra da TRT’nin başarılarını, hem Türkiye’de hem de dünyada, daha da fazla duyurmaya devam edeceğinden eminim.

Siz değerli çalışma arkadaşlarıma ve birlikte çalışmaktan büyük gurur duyduğum, vizyonu ile TRT’yi değiştiren, dönüştüren ve uluslararası saygın bir kamu yayıncısı haline getiren Genel Müdürümüz İbrahim Eren Bey’e teşekkür ediyorum.

Hepinize iş hayatında başarılar diliyor, sizlere ve ailelerinize sağlık dolu günler diliyorum.

Sevgiyle kalın.

Serdar Karagöz.”

 

twitter takip