Süt banyosu yapan işçi için tutuklama talebi!

S%C3%BCt+banyosu+yapan+i%C5%9F%C3%A7i+i%C3%A7in+tutuklama+talebi%21;
ABONE OL

Sosyal medyada büyük tepki toplayan süt banyosu görüntülerinin ardından flaş bir gelişme meydana geldi...

Konya'daki bir süt toplama merkezinde, çalışanlardan birinin süt tankerinin içerisinde banyo yaptığı görüntülerin sosyal medyada paylaşmasının banyo yapan Emre Sayar ve görüntüleri çekip sosyal medyada paylaşan Uğur Turgut adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan şüphelilerden Uğur Turgut ve Emre Sayar'ın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmesine karar verildi.

1 YILDIR SÜT ALIM SORUMLUSUYDU

Firmada 1 yıldır süt alım sorumlusu olarak çalıştığı öğrenilen Uğur Turgut, Emre Sayar'a dezenfektan dolu olan tankın içerisine girip banyo yapmasını istediğini, Emre'nin de içerisine girip banyo yaptığını ve bu anları kaydettiğini anlattı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatı üzerine çalışma başlatan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri videonun çekildiği firmada denetimlerde bulunarak firmanın faaliyeti son verdi. Firmaya, insan sağlığını riske atan durumlardan dolayı faaliyetten men edilerek, 13 bin 934 lira idari para cezası uygulandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlatırken, süt tankı içerisinde banyo yapan Emre Sayar ve bu anları kayıt altına alıp sosyal medyada paylaşan Uğur Turgut dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip