Süleyman Soylu, şimdi de Cumhuriyet gazetesini hedef gösterdi!

S%C3%BCleyman+Soylu,+%C5%9Fimdi+de+Cumhuriyet+gazetesini+hedef+g%C3%B6sterdi%21;
ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Sözcü ve Karar gazetelerini hedef gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şimdi de Cumhuriyet gazetesine yüklendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eleştirel basını hedef göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sözcü, Karar ve BirGün gazetelerini hedef gösteren Soylu, bu kez Cumhuriyet gazetesini hedef tahtasına koydu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in YouTube'da paylaştığı videoda yer alan itiraflarını “Derin İlişkiler” başlığıyla manşetine taşıyan Cumhuriyet gazetesi hakkında sosyal medyada paylaşım yapan Soylu, “Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir” dedi, “Hesabını hukuk önünde vereceksiniz” dedi.

Gazetenin bugünkü manşeti şöyleydi:

NE DEMİŞTİ?

30 Nisan’da görevinden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’la ilgili bir haber nedeniyle “PKK’lı BirGün Gazetesi” ifadeleriyle BirGün'ü hedef alan Soylu, 8 Mayıs tarihinde de Sözcü ve Karar gazetelerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik haberleri üzerinden hedef göstererek, “Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet...” demişti.

twitter takip