Soylu'dan yeni mezun subaylara: Allah rızası için görevinize abdestli çıkın

Soylu%E2%80%99dan+yeni+mezun+subaylara:+Allah+r%C4%B1zas%C4%B1+i%C3%A7in+g%C3%B6revinize+abdestli+%C3%A7%C4%B1k%C4%B1n
ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde yaptığı açıklamalarda yeni mezun subaylara 'Görevinize Allah rızası için abdestli çıkın, Ayet'el Kürsi'lerle çıkın. Biliniz ki Allah sizin muhafazanızdır' ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın eğitimden sağlığa, savunma sanayisinden ulaştırmaya kadar 100 yılın altyapısını ve 100 yılın Türkiye'sini hazırladığını iddia eden Soylu, daha önce de yaptığı abdest çağrısını yineledi.

"Benim sizden isteyeceğim bir tek şey var” diyen Soylu, "Çok çalışın ve çok gayret gösterin ama benim sizden isteyeceğim bir tek şey var. Mesleğinizin hakkını verin. Bir arkadaşınız, bir ağabeyiniz olarak söylüyorum Allah rızası için abdestli çıkın, Ayet'el Kürsi'lerle çıkın. Biliniz ki Allah sizin muhafazanızdır" ifadelerini kullandı.

Soylu, geçtiğimiz yıl ocak ayında, 25. Dönem POMEM Kadın Özel Harekat Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada yeni özel harekat polislerine göreve başlarken abdestli olmayı, Ayet'el Kürsi okumayı tavsiye etmişti.

twitter takip