Rıdvan Dilmen'den canlı yayında maaş açıklaması: TRT aylık 60 bin TL teklif etti

R%C4%B1dvan+Dilmen%E2%80%99den+canl%C4%B1+yay%C4%B1nda+maa%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+TRT+ayl%C4%B1k+60+bin+TL+teklif+etti
ABONE OL

TRT’den yıllık 8,5 milyon TL maaş aldığı iddialarıyla gündemden düşmeyen yorumcu Rıdvan Dilmen, Halk TV’de yayınlanan Sözüm Var programına bağlandı. TRT’den maaş almadığını ifade eden Dilmen, gelen teklifi de ilk kez açıkladı.

Yeni sezonda TRT ile anlaşan ve %100 Futbol programında Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen’in yıllık 8,5 milyon TL maaş aldığı iddiası kamuoyundaki sıcaklığını koruyor.

Halkın Kurtuluş Partisi avukatları, ‘Kamu kaynakları yandaşlara peşkeş çekilmiştir’ diyerek Rıdvan Dilmen ve TRT yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu ve HKP MYK üyesi Avukat Doğan Erkan, Halk TV'de Şirin Payzın’ın sunduğu Sözüm Var programında Dilmen’in maaşını masaya yatırdı.

Programa telefon ile bağlanan Rıdvan Dilmen, çıkan iddialar üzerine açıklamalarda bulundu.

“MAHKEMEYE VERECEĞİM”

“Şerefim ve namusum üzerine yemin ederim, TRT’den para almadım ve almayacağım” diyen Rıdvan Dilmen, maaş iddiasını ortaya atan gazeteci Orhan Yıldırım, Kadir Çetinçalı ve HKP Genel Başkanı Nurullah Ankut’u mahkemeye verdiğini, partinin avukatı Doğan Erkan’ı da mahkemeye vereceğini söyledi.

TRT'NİN TEKLİFİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın kendisine maaş teklif ettiğini ancak maaş almak istemediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, ısrarla sorulması üzerine kendisine teklif edilen maaşı da açıkladı.

“Aylık 60 bin TL teklif yapıldı” diyen Rıdvan Dilmen, başka dijital mecralarda para kazanacağını söyleyerek TRT’den maaş almayacağını belirtti.

twitter takip