Ömer Çelik'ten 'seçim toplantısı' açıklaması!

%C3%96mer+%C3%87elik%E2%80%99ten+%E2%80%99se%C3%A7im+toplant%C4%B1s%C4%B1%E2%80%99+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1%21;
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün bazı bakan yardımcıları ve genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi.Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AKP Sözcüsü Çelik, 2023 seçimlerine kadar toplantılara düzenli olarak devam edeceklerini bildirdi. Erken seçim tartışmalarına ilişkin de konuşan Çelik, 'Erken seçim söz konusu değil, seçimler zamanında yapılacak' dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün AKP Genel Merkezi'nde bazı bakan yardımcıları ve genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Hayati Yazıcı, Ali İhsan Yavuz ve Erkan Kandemir ile AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz’ın da toplantıya katıldığı öğrenildi.

Toplantıda seçim hazırlıkları gözden geçirilerek koordinasyon ele alındı.. Seçim dönemindeki propagandaya ilişkin adımlar da bugünkü toplantıda masada olan konular arasında yer aldı.

"SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK"

Sürpriz toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 2023 seçimlerine kadar toplantılara düzenli olarak devam edeceklerini bildirdi.

Toplantıda, partideki bütün birimlerin görüşlerinin ortaya koyulduğunu kaydeden Çelik, erken seçim gündemi olup olmadığına ilişkin bir soruya, "Seçim takvimiyle ilgili değişiklik yok, seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim ve benzeri spekülasyonların hiçbirinin ne bir temeli ne bir manası var" şeklinde yanıt verdi.

twitter takip