NTV'den ayrıldığını canlı yayında duyurmuştu... Deneyimli habercinin yeni adresi belli oldu!

NTV%E2%80%99den+ayr%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1+canl%C4%B1+yay%C4%B1nda+duyurmu%C5%9Ftu...+Deneyimli+habercinin+yeni+adresi+belli+oldu%21;
ABONE OL

19 yıldır NTV Ekonomi Müdürü ve Geri Sayım programı yorumcusu olarak görev yapan deneyimli haberci Gökay Otyam, dün kanalla yollarının ayrıldığını duyurmuştu. Peki yeni adresi neresi oldu?

19 yıldır NTV Ekonomi Müdürü ve Geri Sayım programı yorumcusu olarak görev yapan deneyimli haberci Gökay Otyam, dün kanalla yollarının ayrıldığını duyurmuştu. Otyam'ın yeni adresi belli oldu. 

NTV canlı yayınında kanalla yollarının ayrıldığını açıklayan Gökay Otyam, "19 yıldır burdayım kelimelerle kolay anlatılabilecek bir şey değil. Yuvam dediğim bir yerden bugün itibariyle son veriyorum. Başka bir yerde başlayacağım. Televizyon değil. Yine iletişim. Zamanı gelince açıklanır. Çok şey yaşadım burda. Çok kaliteli çok harika bir yerde çalıştım. Herkesin hayali böyle bir yerdir. Yine çok sevileceğimi düşündüğüm bir yere geçeceğim" sözleriyle veda etmişti...

2000 yılından bu yana sürdürdüğü NTV Ekonomi Müdürlüğü görevini ve Geri Sayım programı yorumculuğunu bu sözlerle noktalayan Otyam'ın yeni adresi ise Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu. Otyam, bundan böyle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın iletişim danışmanı olarak görev yapacak.

twitter takip