Nevşin Mengü'den Süleyman Soylu yorumu: AKP'li siyasetçiler muhalif gazetecilerin karşısına çıkmayalı yıllar oldu

Nev%C5%9Fin+Meng%C3%BC%E2%80%99den+S%C3%BCleyman+Soylu+yorumu:+AKP%E2%80%99li+siyaset%C3%A7iler+muhalif+gazetecilerin+kar%C5%9F%C4%B1s%C4%B1na+%C3%A7%C4%B1kmayal%C4%B1+y%C4%B1llar+oldu
ABONE OL

Gazeteci Nevşin Mengü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu akşam Habertürk TV canlı yayınında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına yanıt verecek olmasını yorumladı. Soylu'nun karşısında muhalif gazeteciler de olacak!

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, YouTube'da yayınladığı videolarla önemli iddialar gündem taşımıştı.

Peker'in iddialarıyla gündemde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu akşam saat 21.00'de Habertürk TV canlı yayınına konuk olacak ve bu iddilara yanıt verecek.

Bu akşam saat 21.00'de Kübra Par'ın programına katılarak, canlı yayında Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayacak olan Soylu, uzun süre sonra muhalif gazetecilerin karşısına çıkacak.

Alışık olmadığımız bu yayın öncesi Twitter'dan değerlendirmelerde bulunan gazeteci Nevşin Mengü, "AKP'li siyasetçiler muhalif gazetecilerin karşısına çıkmayalı yıllar oldu. Sağlık Bakanı Koca pandemi sürecinin başında basın toplantılarına muhalif gazetecileri de davet etti. Uzun süre sonra bu cesareti gösteren bir başka iktidar siyasetçisi Soylu oluyor." ifadelerin ikullandı.

twitter takip