Nagehan Alçı kendisini taklit eden komedyen Kaan Sekban için neler yazdı?

Nagehan+Al%C3%A7%C4%B1+kendisini+taklit+eden+komedyen+Kaan+Sekban+i%C3%A7in+neler+yazd%C4%B1?
ABONE OL

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşe yazısında; komedyen Kaan Sekban'ın kendisini taklit ettiği video hakkındaki görüşlerini yazdı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşe yazısında; sosyal medyada kendisini taklit eden komedyen Kaan Sekban'a yer verdi.

Kaan Sekban, geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programında, Ekrem İmamoğlu'na İstanbul'u ilgilendiren konular yerine Dersim Katliamı gibi İBB seçimleriyle alakasız sorular soran ve bu nedenle eleştirilen Nagehan Alçı'yı ti'ye alan bir video paylaşmıştı.

Videoda; Kaan Sekban, Nagehan Alçı'yı taklit ederek İmamoğlu'na "Sayın İmamoğlu Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'nın düğününde silahlı saldırıyla ölmesine ne diyorsunuz? Demet Akalın ile Hande Yener kavgasında kimi tutuyorsunuz? İstanbul demişken İstanbullu Gelin sizce erken final mi yapıyor" gibi sorular sormuş ve Alçı'yı ti'ye almıştı. 

Nagehan Alçı da, bugünkü köşe yazısında Kaan Sekban'ın kendisi hakkındaki videosu için "İzledim ve çok güldüm. İstikbali daha da parlak bir komedyen olabilir" diye yazdı.

Kaan Sekban'ın stand-up  gösterisine de gideceğini belirten Nagehan Alçı "Siyaset ve medya dünyasının özgürce mizah yoluyla hicvedilmesi hepimize zenginlik kazandırır. Bırakınız komedyenler mizah yapsınlar. Bundan ülkeye zarar gelmez" dedi.

Nagehan Alçı'nın konuyla ilgili yazısı şu şekilde:

Açık söylemek gerekirse komedyen Kaan Sekban’ın adını duymamıştım. Dün arkadaşlarım Sekban’ın beni taklit ederek hicvettiği skecini göndermişler. İzledim ve çok güldüm.

Sonra diğer komedi videolarına da baktım. Özellikle finans dünyasını ve plaza hayatını mükemmel tiye alıyor. Epey de bir seveni var. İstikbali daha da parlak bir komedyen olabilir gibi geldi.

Fırsat bulursam Kaan Sekban’ın PSM gibi yerlerde sergilediği stand-up şovuna da gideceğim.

Bu arada çok iyi taklitler yapan bir de İsmail Baki vardı. Şimdi Sekban’ı yazarken aklıma geldi.

Siyaset ve medya dünyasının özgürce mizah yoluyla hicvedilmesi hepimize zenginlik kazandırır. Bırakınız komedyenler mizah yapsınlar. Bundan ülkeye zarar gelmez…

Nagehan Alçı'nın bugünkü yazısının tamamını okumak için TIKLAYINIZ

 
twitter takip