Müge Anlı hamile mi? Eski eşinin iddialarına cevap verdi!

M%C3%BCge+Anl%C4%B1+hamile+mi?+Eski+e%C5%9Finin+iddialar%C4%B1na+cevap+verdi%21;
ABONE OL

Ünlü televizyoncu Müge Anlı, eski eşinin ortaya attığı ve gündemi karıştıran konu hakkında avukatı aracılığıyla bir açıklamada bulundu.

atv ekranlarında yayınlanan fenomen program 'Tatlı Sert'in sunucusu ünlü televizyoncu Müge Anlı eski eşinin hakkında ortaya attığı iddia ile ilgili açıklama yaptı.
 
Müge Anlı'nın 15 senelik evliliğin ardından 2008 yılında boşandığı, kızının da babası olan Burhan Akdağ, Anlı'nın evli adamdan hamile olduğunu, evlenmek için adamın boşanmasını beklediklerini ve Tatlı Sert programının da bu nedenle sona erdiğini iddia etmişti.
 
Dün gündemde geniş yer bulan bu iddia sonrası Müge Anlı'dan açıklama avukatı aracılığıyla geldi.
 
Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman tarafından yapılan açıklamada; bu iddianın gerçek dışı olduğu belirtilerek Anlı'nın kamuoyundaki saygınlığına zarar vermek için  ortaya atıldığını ifade edildi.
 
Açıklamada; iddianın sahibi ve görsel basında yayan kişiler hakkında da hukuki süreç başlatılacağı vurgulandı.
 
Müge Anlı'nın avukatından yapılan açıklama şöyle:
 
Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. 
 
Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. 
 
Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır...
 
twitter takip