Milli Gazete yazarı: AKP'yi o kavga bitirecek

Milli+Gazete+yazar%C4%B1:+AKP%E2%80%99yi+o+kavga+bitirecek
ABONE OL

Zeki Ceyhan, AK Parti içerisindeki ‘kavgayı’ kaleme aldı. Erdoğan'ın önünün kesilmek istediğini belirten Ceyhan, partiyi Bülent Arınç'ın bitireceğini iddia etti.

Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, kaleme aldığı son köşe yazısında AK Partililer arasında yaşanmakta olan ‘ağız dalaşını’ kaleme aldı.

"FIRSATINI BULSALAR BİR KAŞIK SUDA BOĞACAKLAR"

AK Partililerin birbirleri hakkında en hızlı muhaliflerinin bile ağızlarına almaktan imtina edecek kelimeler ile konuştuklarını belirten ünlü yazar Zeki Ceyhan, "Ağız dalaşı giderek dallanıp budaklanıyor. Suçlamalar, hakaretler, tehditler gırla gidiyor! Fırsatını bulsalar birbirlerini bir kaşık hatta bir damla suda boğup yok edecekler" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYOR AMA NE MÜMKÜN"

AK Parti’nin kurucularından olan eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın sözleri sonrasında yaşanan tartışmaya da vurgu yapan Ceyhan, "'Omurgalı-omurgasız' kavgası AKP’lilerin arasında yaşanan en masum kavga olarak görülebilir. Böylesine kavgalara sahne olan AKP’de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, ‘Bizde dargınlık olmaz’ diyerek anlaşmazlıkların önünü kesmeye çabalıyor" dedi.

Erdoğan'ın “Bizde dargınlık olmaz” sözlerinin boşuna olduğunu belirten Ceyhan, "Ama ne mümkün! Erdoğan’ın ‘Bizde dargınlık olmaz’ tezi, yaşanan kavgalar ile adeta tekzip ediliyor! Genel Başkan ‘Bizde dargınlık olmaz’ diyor ama tabandaki AKP’liler ‘bizim aramızda asla barış olmaz’ mesajını vermeyi sürdürüyorlar. Görünen o ki, bu teze uygun davranmazlarsa bu kavga AKP’yi bitirecek bir adım olarak tarihe geçecek!" ifadelerini kullandı.

twitter takip