Medya tarihinde bir ilk! Bakanlık, köşe yazarına boş tekzip yolladı

Medya+tarihinde+bir+ilk%21;+Bakanl%C4%B1k,+k%C3%B6%C5%9Fe+yazar%C4%B1na+bo%C5%9F+tekzip+yollad%C4%B1
ABONE OL

Medya dünyası, tarihinde ilk kez boş bir tekzip dilekçesine şahitlik etti... Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'na MEB'in yolladığı boş sayfa, olduğu gibi yayınlandı!

Yeniçağ gazetesi köşe yazarı yazarı Orhan Uğuroğlu, dünkü yazısında Millî Eğitim Bakanlığı’nın kendisine boş bir tekzip dilekçesi yolladığını yazdı. Boş sayfayı köşesin yayınlanan Uğuroğlu, “Basın meslek ilkeleri anlayışım çerçevesinde CEVAP VE DÜZELTME (Sn. ORHAN UĞUROĞLU) başlığı ile mail olarak gönderilen tekzip metnini aynen yani kelimesine dokunmadan yayınlıyorum” dedi.

İşte, Uğuroğlu'nun o yazısı:

Basın meslek ilkeleri anlayışım çerçevesinde CEVAP VE DÜZELTME (Sn. ORHAN UĞUROĞLU) başlığı ile mail olarak gönderilen tekzip metnini aynen yani kelimesine dokunmadan yayınlıyorum:Değerli okurlarım,Milyonlarca öğrencimizi eğiten adında "Milli" olan bakanı ise, "Profesör" ünvanlı olan Milli Eğitim Bakanlığından "Boş resmi antetli kağıt" tekzip metni olarak geldi.Çok düşündüm aynen yayınlayayım mı yayınlamayayım mı?Yayınlamaya karar verdim.

 


Değerli okurlarım,

Milyonlarca öğrencimizi eğiten adında "Milli" olan bakanı ise, "Profesör" ünvanlı olan Milli Eğitim Bakanlığından "Boş resmi antetli kağıt" tekzip metni olarak geldi.

Çok düşündüm aynen yayınlayayım mı yayınlamayayım mı?

Yayınlamaya karar verdim.
 

Yazının tamamını okumak içi TIKLAYIN...

twitter takip