Medya dünyasında flaş gelişme! Kapanan Güneş Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Turgay Güler hangi gazetenin başına geçecek?

Medya+d%C3%BCnyas%C4%B1nda+fla%C5%9F+geli%C5%9Fme%21;+Kapanan+G%C3%BCne%C5%9F+Gazetesi%E2%80%99nin+genel+yay%C4%B1n+y%C3%B6netmeni+Turgay+G%C3%BCler+hangi+gazetenin+ba%C5%9F%C4%B1na+ge%C3%A7ecek?
ABONE OL
Türkmedya Grubu'na bağlı Güneş ve Star gazeteleri 2019'un son günü son baskılarını çıkartarak yazılı basına veda etmişlerdi. İktidara yakınlığıyla bilinen bu iki gazetenin kapanacağı söylentileri, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geldikten sonra reklam geliri adı altında giden parayı kesmesiyle gündeme gelmişti. Güneş ve Star'ın kapanmasının ardından ise bomba bir iddia medya kulislerinde dolaşmaya başladı. Güneş Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan Turgay Güler'in, gazetenin kapanmasının ardından yine iktidara yakınlığıyla bilinen Takvim Gazetesi'nin başına geçeceği konuşuluyor. Güneş Gazetesi'nin başına 2014 yılında geçen Turgay Güler, geçen sene Hakkari'de şehit olan 4 askerimizden Ekrem İmamoğlu'nu sorumlu tutan "Mutlu musun Ekrem" başlığı ile çok tepki çekmişti.
twitter takip