İşte torpilin belgesi!

%C4%B0%C5%9Fte+torpilin+belgesi%21;+
ABONE OL

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, “Görevde yükselme” sınavıyla ilgili 'torpil' taleplerine tek tek cevap verip özel kalemine yönlendirirken kameraya yakalandı. Torpil isteyenler arasında Mehmet Ali Çelebi de vardı...

AK Parti Kırıkkale Milletvekili iken yaptığı "Ben Amerika’ya gittim. Ziyaret ettik. (Fethullah Gülen)... 17/25 Aralık arifesinden önce gerek siyasette, gerek ticarette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu" sözleriyle çok tartışılan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın şimdi de torpil yazışmaları gündem oldu.

Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay binasında düzenlenen Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni'ne katılan Ramazan Can, telefonuna mesajla iletilen torpil mesajlarına cevap verirken Fox TV kameralarına yakalandı.

Görevde yükselme sınavı için gönderilen mesajlara tek tek yanıt verip özel kalemine yönlendiren, Can'ın okuyup özel kalemine ilettiği "Adalet akademisi'nde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapıyorum. Görevde yükselme sınavına girdiğimi söylemiştim, bilgilerimi atmamı istemiştiniz. İletiyorum, saygılarımla..." mesajı da kameraya yansıdı.

ÇELEBİ: SATIRIN ALTINDA 'ŞEHİT YAKINI' YAZIYOR

Benzer bir mesaja "Abi notumuzu aldık takip edeceğiz inşallah” yanıt veren Bakan Yardımcısı Can'a 'torpil' mesajı atanlar arasında CHP'den Memleket Partisi'ne oradan da AK Parti'ye geçen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi de yer aldı.

Haberin yayılmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelebi, mesajını şöyle savundu:

"İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a 'Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!' diyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş.

Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş.

Yazılı sınavı 89 olan kardeşimizin bize ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını sadece hassasiyet gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur!

Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor ama FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor!

İsteyen gazetecilere gösterelim!!!"

twitter takip