İmamoğlu: Allah'ın izniyle göreceksiniz 2023 çok güzel olacak

%C4%B0mamo%C4%9Flu:+Allah%E2%80%99%C4%B1n+izniyle+g%C3%B6receksiniz+2023+%C3%A7ok+g%C3%BCzel+olacak
ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adanalı yurttaşlara seslendi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun düğününe katılmak için Adana’ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i de makamında ziyaret etti.

İmamoğlu, belediyeden ayrılırken kendisini görmek için gelen yurttaşlara hitaben de bir konuşma yaptı.

İmamoğlu, "Bütün Ceyhan'a bu güzel ilçemizin çocuklarına, gençlerine, hanımefendilerine, beyefendilerine şunu söylemek istiyorum. Hayatınızda hiç olmadığınız kadar umutlu olun. Hayatınızda geleceğe bakışınızda gözlerinizin içi ışıl ışıl olsun. Hiçbir zaman hiçbir zaman aklınıza kötü bir şey gelmesin" dedi.

"Yapılan müdahaleler olabilir, sıkıntılı davranışları bize yaşatıyor olabilirler" diyen İmamoğlu, "Ama bunların hepsi bir sınav. Günün sonunda Cumhuriyet'in 100. yılına geri saymaya başladık. Allah'ın izniyle göreceksiniz 2023 çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "Buradaki bu güzel enerjiyi akşam üstü Çukurova'daki açılışta hem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ileteceğim. Selamlarınızı söyleyeceğim. Diyeceğim ki ‘Ceyhan’da 5 dakikalık buluşmamızda bile sizlere olan inancını 2023’e olan inancını bize gösterdi.”

twitter takip