İktidar medyasının dili tek başlıkla çözüldü! İşte, gazetelerin tek elden çıktığının fotoğrafı...

%C4%B0ktidar+medyas%C4%B1n%C4%B1n+dili+tek+ba%C5%9Fl%C4%B1kla+%C3%A7%C3%B6z%C3%BCld%C3%BC%21;+%C4%B0%C5%9Fte,+gazetelerin+tek+elden+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1n+foto%C4%9Fraf%C4%B1...
ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının dün akşam saatlerinde kabul edildiği açıklandı. 27 saat boyunca istifayı görmeyen gazeteler, istifa kabulünü ise tek başlıkla duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, pazar akşamı Instagram hesabı üzerinden görevindne istifa ettiğini duyurdu. Albayrak'ın istifasının ardından tam 27 saat boyunca herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, iktidara yakın gazete ve televizyonlar, istifa haberini görmezden geldi.

Dün akşam Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanlığı'ndan yapılan resmi bir açıklamayla, Albayrak'ın istifasının kabul edildiği duyuruldu. İletişim Başkanlığı'ndan yayınlanan metinde istifa kabuluyle ilgili "Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın görevden af talebi kabul edilmiştir" ifadesi kullanılırken, ikitidara yakın gazetelerde de bugün aynı ifade kullanıldı.

Hükümete yakın gazetelerin bugünkü sayısında dillerinin bağının çözüldüğü görülürken, istifa kabulünün başlığı tek elden çıktı!

İşte, o başlıklar:

 

 

 

twitter takip