Hilal Kaplan bu tweetiyle dikkat çekti: 'Troll olduğunuzu kabul mu ettiniz?'

Hilal+Kaplan+bu+tweetiyle+dikkat+%C3%A7ekti:+%E2%80%99Troll+oldu%C4%9Funuzu+kabul+mu+ettiniz?%E2%80%99
ABONE OL

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın, Özgür Demirtaş'ın troller ile ilgili tweetine cevap vermesi 'Neden üstünüze alındınız' yorumlarına neden oldu.

İktidara en yakın medyanın başında geeln Sabah Gazetesi'nin tanınmış yazarlarından Hilal Kaplan, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın troller ile ilgili tweetine verdiği cevap ile dikkat çekti.
 
Hilal Kaplan için "Troll olduğunuzu kabul mu ettiniz" yorumları yapıldı.
 
Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından "Gün gelecek: Bu paralı troller, kaçacak delik arayacak" paylaşımını yaptı.
 
Demirtaş paylaşımın devamında, "Parti farketmeksizin, Siyasi görüş farketmeksizin trollük feci kötü bir şey. Sosyal medyada zevk bırakmadılar. Hiç bir şeyi adam akıllı tartışamıyoruz, konuşamıyoruz. Bir o partinin trolü, bir bu partinin trolü. Hayır bunlara özel sosyal medya açalım orada kavga etsinler" diyerek tek bir partinin savunucularını kastetmediğini ve bu troll hesaplar nedeniyle gerçek bir tartışma ortamının kalmadığını ifade etti.
 
Herhangi bir isim vermeyen Özgür Demirtaş'a tepki ise Sabah Gazetesi Hilal Kaplan'dan geldi. Hilal Kaplan, Demirtaş'ın tweetini alıntıladı ve Özgür Demirtaş'ı çalıştığı Sabancı Üniversitesi'ne şikayet etti.
 
Hilal Kaplan, tweetinde "Sabancı Üniversitesi yönetimi, akademisyeniniz trollüğün hasını yapıp burda kendince giyotin kuruyor. Söyleyin, aklını başına toplasın" ifadelerini kullandı.
 
Hilal Kaplan'ın tweetine sosyal medya kullanıcılarının cevabı ise; "Neden üstüne alındınız ki?", "Yarası olan gocunur", "Troll olduğunuzu kabul mu ediyorsunuz?" gibi yorumlar yapıldı.
 
twitter takip