Hadi Özışık, Sedat Peker'in ifşasından 1 saat önce bu konuşmayı yapmıştı!

Hadi+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k,+Sedat+Peker%E2%80%99in+if%C5%9Fas%C4%B1ndan+1+saat+%C3%B6nce+bu+konu%C5%9Fmay%C4%B1+yapm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1%21;
ABONE OL

Özışık, Peker'in Twitter'da paylaştığı videolardan önce kendini bu sözlerle savunmuştu.

Türkiye, bir süredir organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Bakan Mehmet Ağar ve bazı gazetecilere yönelik ifşa ve eleştirel açıklamarının yer aldığı YouTube videolarını konuşuyor.

Şimdiye kadar 5 video yayımlayan Peker, 4. videosunda internethaber.com'un kurucusu Hadi Özışık'ın Süleyman Soylu ile arasında arabulucuk yapmak için kendisini aradığını ve Soylu'nun, Berat Albayrak'la ilgili videoların yayımlanmaması ricasında bulunduğunu söylemişti.

Dün CHP'li Özgür Özel,'in Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmesinin ardından gözler Hadi Özışık'a çevrilmişti. Özışık, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı ama Sedat Peker kısa bir süre sonra yayımladığı iki FaceTime görüşme kaydıyla Özışık'ı ifşa etti.

Özışık, bu videoların yayılmasından tam 1 saat önce bakın ne söylemiş:

"Eğer bu iddianızı ispatlamazsanız, alçaksınız, namussuzsunuz, şerefsizsiniz, onursunuzsunuz. Hodri meydan! Bunu net olarak ortaya koyarım. Yani ben ya da Süleyman Özışık, ulaklık yapmışız, demişisiz ki 'aman sayın Soylu dedi ki Berat Albayrak'la ilgili bu videoyu yayınlama.' Kendi kardeşim adına da söylüyorum ona da kefilim, böyle bir aracılık yapmışsak en adi şerefsiz biziz."

 

twitter takip