Haber Global'de ayrılık! Ünlü ekran yüzü böyle veda etti: Vakti geldi...

Haber+Global%E2%80%99de+ayr%C4%B1l%C4%B1k%21;+%C3%BCnl%C3%BC+ekran+y%C3%BCz%C3%BC+b%C3%B6yle+veda+etti:+Vakti+geldi...
ABONE OL

Haber Global’in tanınmış ekran yüzlerinden Erhan Ertürk, kanalla yollarını ayırdı.

Uzun yıllar NTV ekranlarında görmeye alışık olduğumuz haber spikeri Erhan Ertürk, 2018 yılında Haber Global’le el sıkışmıştı. Bir süre kanalda Ana Haber Bülteni'ni sunan, son olarak ise "Müzakere" isimli tartışma programıyla ekrana gelen Ertürk, Haber Global'le de yollarının ayrıldığını duyurdu.

Ertürk, ayrılık haberini mesai arkadaşlarına yolladığı şu mesajla duyurdu:

“Sevgili dostlarım, ayrılık vakti geldi. Herkese her şey için teşekkür ederim. Mutlaka tekrar görüşürüz. Sevgiler.”

ERHAN ERTÜRK KİMDİR?

Erhan Ertürk 1970 senesinde İzmir’de dünyaya geldi. Başarılı televizyoncu eğitim ve öğrenimini İzmir’de tamamladı. Kariyer yolculuğuna ise ilk olarak muhabir olarak adım attı.

1997 yılında duayen televizyoncu ve haber spikeri olan Ali Kırca ile tanıştı. 2001 yılına kadar ATV’de muhabir editör olarak Ali Kırca ile beraber çalıştı.

Kariyer yolculuğunun bir sonraki durağı 2001 yılında Star TV oldu. Ancak usta televizyoncu Erhan Ertürk Star televizyonu ile 2003 senesinde yollarını ayırdı.  Çeşitli satış reklamları, koordinatörlük ve yönetici olarak görevlerde bulundu. Bunun dışında pek çok formatta seslendirmeler yaptı. Onu spiker ve sunucu olarak Türk televizyonlarında özdeşleştiren kuşkusuz NTV ekranlarında olmasıydı. Türkiye’de çok nadir sunucular arasında yerini alan Erhan Ertürk Türkçeyi ustaca kullanma özelliği ile de ön plandadır. 2003 senesinde başladığı NTV ekranlarında tam 15 yıl boyunca haber sundu.

2018 tarihinden itibaren NTV ile yollarını ayıran sunucu ve spiker Erhan Ertürk, kariyer yolculuğuna Haber Global ekranlarında devam ediyordu. Ertürk 28 Haziran 2019’da  şarkıcı Şenay Lambaoğlu ile dünyaevine girmişti.

twitter takip