Gaziantep’teki zincirleme kazada İHA muhabiri de hayatını kaybetti!

Gaziantep%E2%80%99teki+zincirleme+kazada+%C4%B0HA+muhabiri+de+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Yaşamını yitirenler arasında İHA muhabirinin de bulunduğu öğrenildi.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 2 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver’in de bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Kazada yaşamını yitirenler arasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri M. Kadir Esen'in de olduğu öğrenildi

*M. Kadir Esen

 

VALİ GÜL: 15 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep- Nizip Otoyolu’nda meydana gelen kazada, 15 kişinin yaşamını yitirdiğini, 22 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Vali Gül, olay yerinde yaptığı açıklamada kazayla ilgili şunları söyledi:

"Otobüs kaza yapıyor. Buna itfaiye, sağlık ekipleri ve diğer mesai arkadaşlarımız müdahale ederken 200 metre geride başka bir otobüs kaza yapıyor. Kaza yapan otobüs kayarak ekiplerimize ve yaralılara çarpıyor. İlk belirlemelere göre vefat eden 15 vatandaşımız var. Aralarında 3 itfaiye görevlisi, 2 sağlık görevlisi, 2 gazeteci arkadaşımız var. Milletimizin başı sağ olsun."

 

twitter takip