Flaş! DİSK - KESK TMMOB ve TTB’nin Antalya’da düzenleyeceği mitinge izin çıkmadı

Fla%C5%9F%21;+D%C4%B0SK+-+KESK+TMMOB+ve+TTB%E2%80%99nin+Antalya%E2%80%99da+d%C3%BCzenleyece%C4%9Fi+mitinge+izin+%C3%A7%C4%B1kmad%C4%B1
ABONE OL

DİSK - KESK TMMOB ve TTB’nin Antalya’da 12 Aralık Pazar günü yapacağı ‘Geçinemiyoruz’ yürüyüş ve mitingi emniyetin risk oluşabilir bilgilendirmesi nedeniyle Muratpaşa Kaymakamlığı'nca yasaklandı.

antalyaekspress.com'un özel haberine göre; Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) , Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipleri Birliği (TTB), "Geçinemiyoruz emekten halktan yana bir bütçe istiyoruz! Zamlara artık yeter! Pahalılığa, yoksullaşmaya, işsizliğe, güvencesizliğe, açlığa artık yeter!" şiarıyla 12 Aralık Pazar günü ortak bir miting düzenleyecekti.

Saat 13.00’de Aydın Kanza Parkı’nda toplanılarak Cumhuriyet Meydanı’na yürünecek miting için Muratpaşa Kaymakamlığı gönderdiği açıklamada “Antalya İl Emniyet Müdürlüğünün ilgi sayılı yazısında, 2911 sayılı kanun kapsamında düzenlenmek istenen yürüyüşün risk oluşturulabileceği değerlendirildiğinden talebiniz Kaymakamlığımızca uygun görülmemiştir” diyerek mitinge izin vermedi.

twitter takip