Fethullah Gülen'in sağlık durumunun ağırlaştığı iddia edildi

Fethullah+G%C3%BClen%E2%80%99in+sa%C4%9Fl%C4%B1k+durumunun+a%C4%9F%C4%B1rla%C5%9Ft%C4%B1%C4%9F%C4%B1+iddia+edildi
ABONE OL

Uzun yıllardır ABD’de yaşayan ve son yıllarda büyük sağlık problemleri çeken Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen’in son haftalarda yaşadığı sıkıntıların arttığı açıklandı.

Fethullah Gülen Cemaati'nin kurucusu Fethullah Gülen’in sağlık sorunlarının arttığı ortaya koyulurken Amerikalı doktorların seferber olduğu açıklandı. Gülen’in geçtiğimiz yıl kasım ayında zehirlendiği ifade edilirken bu sefer de var olan hastalığının ilerlediği ve durumunun ağırlaştığı öne sürüldü.

ABD'Lİ DOKTORLAR GÜLEN İÇİN SEFERBER OLDU

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen’in Oda TV’de yer alan habere göre aylardır ses ve görüntü kaydı yayınlayamamasının neden olarak yaşadığı sağlık problemlerinin artması gösterildi. Bu durumla ilgili FETÖ çiftliğinde kriz yaşandığı ifade edilirken Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal’ın yanında bulunduğu ve sağlık durumunu takip ettiği belirtildi. Amerikalı doktorların da sağlık durumunu takip etmek için Pensilvanya eyaletindeki FETÖ çiftliğine gittiği öğrenildi.

"RAHATSIZIM YANİ"

Gülen son olarak 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren örgüt üyelerine hitaben yeni ses ve görüntü yayını yapamamıştı. Son çekilen videosunda ise Fethullah Gülen’in sadece dua ettiği ekranlara yansımıştı.

Hastalığıyla ilgili de son açıklamayı 1 Mart 2022 tarihinde “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” sözleriyle Gülen bizzat kendi yapmışı.

twitter takip