Fatih Tezcan yine saygı sınırlarını aştı! Nevşin Mengü için söylediklerine Athena Gökhan'dan da cevap geldi!

Fatih+Tezcan+yine+sayg%C4%B1+s%C4%B1n%C4%B1rlar%C4%B1n%C4%B1+a%C5%9Ft%C4%B1%21;+Nev%C5%9Fin+Meng%C3%BC+i%C3%A7in+s%C3%B6ylediklerine+Athena+G%C3%B6khan%E2%80%99dan+da+cevap+geldi%21;
ABONE OL

Gerici ve hedef gösteren açıklamalarıyla bilinen yazar Fatih Tezcan, bu sefer de gazeteci Nevşin Mengü'yü hedef aldı. Nevşin Mengü için çirkin ifadeler kullanan Tezcan'a, şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan da beğeni toplayan bir cevap geldi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ettiği hakaretlerle bilinen yazar Fatih Tezcan bu sefer de gazeteci Nevşin Mengü için kullandığı ifadelerle tepki topladı.
 
Mengü için "Islakken konuşamıyordun, kuruyken anlayabilecek misin bilmiyorum" gibi saygı sınırlarını aşan ifadeler kullanan Fatih Tezcan'a Mengü dışında bir tepki de, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi. Gökhan Özoğuz, Fatih Tezcan'ın sözlerinin seviyesizlik olduğunu ifade ederek, bunların bir fikir beyanı olamayacığını ve bir kadınla bu şekilde konuşulamayacağını ifade etti.
 
Nevşin Mengü, sokağa çıkma yasağı açıklandıktan sonra alışveriş yapmak için sokağa akın eden vatandaşlara "İki gün için bu ne telaş? Ölmezsiniz merak etmeyin" gibi yorumlarla kızanlara tepki göstermiş ve bütün vatandaşların böyle bir duruma hazırlıklı olamayabileceğini belirterek şu açıklamayı yapmıştı:
 
"2 günde kimse açlıktan ölmez diye savunma olmaz. Evinde küçük bebeği olan var, yaşlısı olan var. insanlar çocukları evde oyalamak, doyurmak, yaşlıların ihtiyacını gidermek zorunda. 2 gün de ekmek peynir yiyiverin deyip geçiştiremezsiniz. İnsanlar, sokağa çıkma yasağı duyurulur duyurulmaz dükkanlara, bakkallara koştu, çünkü; 1. çalışan insanlar alışverişlerini hafta sonu yapıyor. cuma akşamı işten yorgun argın gelen insanlar dinleniyordu. 2. herkesin evinde dolu dolu kilerler yok, insanlar yiyeceklerini... bütçelerine göre günlük alıyorlar 3. küçük çoluğu çocuğu olanlar, aile büyükleriyle yaşayanlar var. küçüklerin büyüklerin farklı ihtiyaçları var 4. devlete olan güven tamamen kayboldu. insanlar ya bu yasak uzayıverirse diye düşünüyor, yapılan açıklamalara güvenmiyor"
 
Nevşin Mengü'nün bu sözlerine, özellikle Atatürk ve Atatürkçü kesime ettiği hakaretlerle tanınan yazar Fatih Tezcan'dan saygı sınırlarını aşan bir cevap geldi.
 
Tezcan, Nevşin Mengü'ye de hakaret eden 'Islak Nevşin' diye hitap etti ve "Islak Nevşin, senin IQ problemin mi var? Bu yaş grupları zaten sokağa çıkma yasağına tâbiydiler ve ekstra ihtiyaçlar için Vefa Destek Ekipleri 7/24 görev başındalar!? Islakken konuşamıyordun, kuruyken anlayabilecek misin bilmiyorum. İlla sana etiket mi yapılsın yani? #SuluNevşin" mesajını yayınladı.
 
Fatih Tezcan, bu yanıtıyla tepki toplarken Nevşin Mengü'den sadece "Ne seviyesiz adam bu yahu" karşılığı geldi.
 
Athena grubunun solisti ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz ise, Fatih Tezcan'ın cevabını daha sert bir dille eleştirerek, "Seviyesizlik yaparsanız, gerçekten söylemek istediklerinizi gölgelersiniz! Tabii söyledikleriniz gerçeklik içeriyorsa. Siz toplumun önünde kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini bile bilmiyorken, hangi fikrin beyanından bahsediyorsunuz" dedi.
 
Gökhan Özoğuz'un bu mesajına destek mesajları gelirken, Fatih Tezcan sosyal medyada eleştiriliyor.
 
Tezcan'a bir eleştiri de gazeteci Şirin Payzın'dan geldi. Payzın, Twitter adresinden "Bu terbiyesiz , cahil , seviyesiz, ahlaki değerleri  en aşağılarda bu insanları gazeteci , yazar diye etrafına toparlayanlar , kullananlar düşünsün. Bunun gibi çokça var .Nevşin’e yapılan bu terbiyesizlik kabul edilemez. Karısını dövmekten sabıkalı bu kişinin ilk saldırısı değil" mesajını yayınladı. 
 
Fatih Tezcan ise, saygı sınırlarını aşarak tepki toplayan tweetini ise "Ben devlete iftira atanlara, fitne çıkaranlara seviyeli olamıyorum. Şimdilik adamlığımı kabul etmen yeterli. Bir gün edepli olursan, o zaman seviyemi de ölçebilirsin" diyerek savundu. 
 
twitter takip