Gazeteci Erk Acarer'den yeni açıklama: Saldırganlardan biri 'Yazmayacaksın ulan' diye bağırıyordu

Gazeteci+Erk+Acarer%E2%80%99den+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama:+Sald%C4%B1rganlardan+biri+%E2%80%99Yazmayacaks%C4%B1n+ulan%E2%80%99+diye+ba%C4%9F%C4%B1r%C4%B1yordu
ABONE OL

Berlin'deki evinde silahlı 3 kişinin saldırısına uğrayan gazeteci Erk Acarer, hastanedeki tedavisinin ardından yeni bir açıklama yaptı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan BirGün gazetesi yazarı ve Artı TV programcısı Erk Acarer, dün akşam sosyal medya hesabından silahlı 3 kişinin yumruklu saldırısna uğradığını duyurmuştu.

Saldırıdan hemen sonra fotoğrafını paylaşan ve kafasında oluşan şişliklerden dolayı hastanede müşade altında tutulduğunu belirten Acarer, tedavisinin ardından yeni bir açıklama yaptı.

 

 

Acarer, Twitter hesabından yayımladığı videosunda şu ifadeleri kullandı:

"SİLAHLI 3 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADIM"

"Herkese selamlar. Biraz şeklimiz değişti ama düzelecekmiş. Hastaneden eve yeni döndüm. Başımdaki iki bölgede kırıktan şüphelendikleri için müşade altında tuttular ama korktukları gibi olmadı. Açıklamalardaki gibi oturduğum binanın müşterek avlusunda silahlı 3 kişinin saldırısına uğradım. Saldırganlardan biri "Yazamayacaksın ulan" diye bağırıyordu. Olay sırasında tanıklar çok fazla arttığı için silah kullanamadılar. Bu islamcı ve faşit AKP, MHP iktidarına karşı yazdığımız ve söylediğimiz her şeyin doğru olduğunun bir ispatıdır, sağlamasıdır.

"FAİLLER KONUSUNDA BİLGİM VAR"

Somut olarak da failler konusunda fikrim ve bilgim elbette var. Güvenlik güçleri "Birkaç gün isim verme, işimiz zorlaşır, çember genişler" dediler ama "10 bin dolar nerede" sorusunun cevabı işte tam burada bir yerdedir. Kamu malını çalan silah tüccarları hemen yanıbaşımızdadır. Şunu söylemeliyim ki hiçbir şeyi anlayamamışlar. Zira biz kendimiz rahat edelim diye değil, çocuklarımızın rahat etmesi için yola çıktık. Bu yüzden gazetecilik yapıyoruz. Bilin ki elimden geldiğince ne Berkin Elvan'ın, ne Nihat Kazanhan'ın ahını sahipsiz bırakmayacağım. Bu ülkede açlıktan ve soğuktan uyuyamayan çocuklar yarattınız. Bu nedenle biz uyuyan çocuklarımızın üzerini örtmeye bile utanır hale geldik.

"BİLİN Kİ HESABI KAPAYAN DA BİZ OLACAĞIZ"

Sevgili dostlarıma, okurlarıma ve aileme teşekkürü bir borç bilirim. Mesajlara elimden geldiğince döneceğim. Şimdi daha sert olma zamanıdır. Elinizden geleni ardınıza koymayın ama bilin ki hesabını sormaya devam edeceğiz. Bilin ki hesabı kapayan da biz olacağız." 

twitter takip