Dünya Gazetesi bünyesinde yeni bir gazete geliyor: Hafta #evdekal!

D%C3%BCnya+Gazetesi+b%C3%BCnyesinde+yeni+bir+gazete+geliyor:+Hafta+#evdekal%21;
ABONE OL

Dünya gazetesi, her Cuma günü web sitesi üzerinden yayınlanacak olan bir dijital gazete hazırladı.

Son dönemde yaptığı atılımlarla dikkat çeken siyasi ve ekonomi gazetesi Dünya, haftaonlarını evlerinde geçirecek olan vatandaşlar için web sitesi üzerinden ulaşılabilecek bir dijital gazete hazırladı.
 
Her Cuma günü yayınlanan dergide, gelen sokağa çıkma yasakları ile birlikte haftasonları evlerinde geçirecek olan vatandaşlara iyi vakit geçirmek amaçlanıyor.
 
Her Cuma site üzerinden ücretsiz olarak yayımlanacak dijital dergi, sanat, sağlık, spor, teknoloji, iş dünyası, iyi yaşam gibi farklı konular işlenecek.
 
Dijital gazetede; özel röportalar ve tartışma konuları da yer alacak.  Hafta adı verilen derginin genel yayın yönetmenliğini Aslı Barış yapıyor.
 
Derginin yazar kadrosunda ünlü oyuncu Başak Dizer Tatlıtuğ, Faruk Şüyün, Ceyhun Kuburlu, Ahmet Can, Yasemin Salih, Maya Portakal Bitargil, Selin Bozkurt gibi isimler bulunuyor. 
 
 
Dijital Gazete Hafta #evdekal'da bu hafta şu konular yer alıyor:
 
 
- Geçen pazar verdiği konserle milyonları gözyaşına boğan dünyanın en ünlü tenoru Andrea Bocelli anlatıyor: “Umudun sesi olmak istedim.”
 
- Contemporary İstanbul’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli ile sanat sohbetleri: Güreli, turizm ve fuarcılık alanında Türkiye’nin geleceğini nasıl görüyor? İş dünyası ne zaman normale dönecek? 
 
- Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Nazlı Eray, Selim İleri ve Yekta Kopan karantina günlerinde neler yapıyor?
 
- Maya Portakal ile dünyanın en güzel müzelerine sanal bir yolculuk… 
 
- Sağlık otoriteleri tartıştı: Bağışıklık sistemini kuvvetlendiren takviyeler dost mu düşman mı?
 
- Silk&Cashmere markasının yaratıcısı ve CEO’su Ayşen Zamanpur, görevini neden bıraktı? İşte kaşmirin kraliçesinin yeni hayatı...
 
 

 
twitter takip