DHA'ya 21 yılın ardından böyle veda etti: Satıştan sonra habercilik anlamında önümüze hep bir duvar örüldü

DHA%E2%80%99ya+21+y%C4%B1l%C4%B1n+ard%C4%B1ndan+b%C3%B6yle+veda+etti:+Sat%C4%B1%C5%9Ftan+sonra+habercilik+anlam%C4%B1nda+%C3%B6n%C3%BCm%C3%BCze+hep+bir+duvar+%C3%B6r%C3%BCld%C3%BC
ABONE OL

Demirören Haber Ajansı Tunceli Muhabiri Ferit Demir 21 yıldır görev yaptığı ajans ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Demirören Haber Ajansı’nda 21 yıldır kesintisiz olarak Tunceli Muhabirliği görevini sürdüren Ferit Demir’den ayrılık açıklaması geldi.

DHA’nın en fazla ödüle layık görülen muhabiri olan Demir, ayrılığına neden olarak Demirören yönetimi ile birlikte gelen yeni habercilik anlayışını gösterdi.

Demir açıklamasında, “Doğan Haber Ajansı Demirören Haber Ajansı olduktan sonra habercilik anlamında önümüze hep bir duvar örüldü. Açık demek gerekirse bir kan uyuşmazlığı ve farklı bir habercilik anlayışı geliştiği için çalışma şartları tamamen değişti. Yola daha fazla devam edemedim ve karşılıklı anlaşarak bugünden itibaren DHA'dan ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Doğan Haber Ajansı, 2018 yılında gerçekleşen medya tarihinin en büyük satın almasıyla birlikte Demirören ailesinin eline geçmiş ve adı da Demirören Haber Ajansı olarak değiştirilmişti.

twitter takip