Devlet Bahçeli'den Halk TV'ye: Tıpkısının aynısıyla PKK TV'si haline gelmiştir

Devlet+Bah%C3%A7eli%E2%80%99den+Halk+TV%E2%80%99ye:+T%C4%B1pk%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1n+ayn%C4%B1s%C4%B1yla+PKK+TV%E2%80%99si+haline+gelmi%C5%9Ftir
ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Gara operasyonuyla ilgili Halk TV'yi hedef alan sözler söyledi.

MHP Genel Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Gara'da şehit edilen 13 vatandaş hakkında konuştu. Önce HDP'ye yüklenen Bahçeli, ardından hedefine Halk TV'yi aldı.

"Sipariş haberciliğin önde gideni Halk TV'nin, bölücü terör örgütünün kaçırıp alı koyduğu vatan evlatlarına 'esir' demek halkın ağzı değil husumetin ağzıdır" diyen Bahçeli, "Halk TV tıpkısının aynısıyla PKK TV'si haline gelmiştir" diye konuştu.

Bahçeli ardından CHP'ye de yüklenerek, "Ya CHP'ye ne demeli. Bu partinin yönetimine musallat olan HDP lobisini nasıl değerlendirmeli. Kılıçdaroğlu başta olmak üzere kes kopyala yapıştır olarak taziye mesajı yayımlayan CHP'li yöneticilerin PKK'ya açıkça dosdoğru şekilde ismini zikrederek lanetlemediği anlaşılmıştır. PKK'yı afişe etmeden yalnızca terör örgütü sözleriyle kınamak kirli ve kurnaz bir taktiktir. Akıllarında ittifak ortaklarını rahatsız etmek istemiyorlar. Gara katliamcısı PKK'yı saklamak ne size ne de gayrimeşru dostunuz" dedi.

twitter takip