Canlı yayın için detaylar belli oldu! Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'dan açıklamalar geldi!

Canl%C4%B1+yay%C4%B1n+i%C3%A7in+detaylar+belli+oldu%21;+Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu+ve+Binali+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m%E2%80%99dan+a%C3%A7%C4%B1klamalar+geldi%21;
ABONE OL

Seçim öncesi birlikte katılacakları yayının tarihi ve moderatörü belli olunca Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'dan da açıklamalar geldi. İki aday da, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

İBB seçimleri öncesi CHP'li aday Ekrem İmamoğlu ile AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın katılacağı ortak yayının detayları belli oldu.

Programın tarihi ve moderatörü belli olunca Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'dan da açıklamalar geldi.

16 Haziran'da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan yayını İsmail Küçükkaya yönetecek.

Program, herhangi bir kanalda yayınlanmayacak. Bağımsız stüdyoda yapılacak olan yayını isteyen kanallar ortak canlı yayınla ekrana getirecek. Bunun için kanallara teknik destek de her iki parti tarafından sağlanacak.

Bu detayların belli olmasının ardından iki aday da sosyal medya hesaplarından katılacakları programla ilgili açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu açıklamasında; program tarihi ile moderatörünü duyurdu ve Binali Yıldırım'a başarılar diledi. İmamoğlu ayrıca Yıldırım'ı etiketleyerek "Sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım" dedi.

Binali Yıldırım ise "İstanbul'un geleceğini konuşmak üzere, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceğiz. Bu yayının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını dilerim" mesajını yayınladı.

twitter takip