Demirören Digital'de hareketlilik! Peş peşe atamalar yapıldı

Demir%C3%B6ren+Digital%E2%80%99de+hareketlilik%21;+Pe%C5%9F+pe%C5%9Fe+atamalar+yap%C4%B1ld%C4%B1
ABONE OL

Demirören Digital’de yeni bir yapılanma gerçekleştirildi.

Hürriyet & Milliyet Dijital Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Erhan Acar, resmi olarak Dijital Grup Başkanı görevine atandı.

Ayrıca; Hürriyet & Milliyet Dijital Yayın Yönetmeni Gülgün Yavuz Dijital Grup Genel Yönetmeni, Hürriyet & Milliyet Dijital Ürün Direktörü Mustafa Arslan Dijital Ürünler Grup Direktörü, Posta & Vatan CDO'su Defne Andaç Dijital Yeni Platformlar Grup Direktörü, Kanal D & CNN Türk CDO'su Ali Görkem Gürel Dijital İş Birlikleri ve İş Geliştirme Grup Direktörü olarak atandı.

Öte yandan grup bünyesinde yeni kurulan Demirören Medya Pazarlama Grup Başkanlığı’na Esti Pekdemir, Demirören Medya Dönüşüm ve Süreç Grup Direktörlüğü’ne Gizem Berberoğlu, Demirören Medya Hazine Finan Grup Direktörlüğü’ne ise Muammer Yalım Pınar getirildi.

ERHAN ACAR KİMDİR?

Mesleğe 1998 yılında Radikal ve Fanatik internet sitelerinde webmaster olarak adım atan Erhan Acar, 2000 yılından itibaren 6 yıl süreyle Doğan Online'da Web Geliştirme ve ISP Portal Hizmetleri Yöneticisi olarak görev yaptı. Ardından İnternet İçerik ve Topluluk Yönetimi'nden sorumlu Grup Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

2015 yılında Sözcü Grubu'na geçiş yapan Acar Sözcü İnternet Sitesi'nin Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Erhan Acar, Sözcü.com.tr ile Aralık 2020’de yollarını ayırarak Hürriyet Dijital'e transfer oldu.

 

twitter takip