Canan Kaftancıoğlu'ndan 'sahte seçmen' açıklaması

Canan+Kaftanc%C4%B1o%C4%9Flu%E2%80%99ndan+%E2%80%99sahte+se%C3%A7men%E2%80%99+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1
ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sahte seçmenlerle alakalı WhatsApp grupları üzerinden paylaşılan kaynağı belirsiz ses kayıtlarına karşı sosyal medya üzerinden bir uyarı yaptı. Kaftancıoğlu, “Kaygıyı tetikleyen kimden nereden geldiği belli olmayan mesajlara takılmayın. Karşılaştığınız somut şüpheli durumlarla ilgili hem sizler hem de örgütlerimiz gerekli itirazları yaptılar. Sonuçlarını bekliyoruz. Takipteyiz” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada ya da WhatsApp gruplarında kaynağı belirsiz olan ses kayıtlarına itibar edilmemesi yönünde çağrı yaptı.

Kaftancıoğlu ayrıca somut şüpheli durumlara ilişkin CHP örgütlerinin gerekli itirazları kaydettiğini dile getirdi.

CHP’li Canan Kaftancıoğlu Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili İstanbullular; WhatsApp gruplarında ‘benim apartmanımda’ ya da ‘bir yakınımın’ diye başlayarak bolca sahte seçmen olduğunu iddia eden ses kayıtlarına lütfen itibar etmeyin, özellikle takibini yaptırdım ve ne hikmetse o yakına komşuya ulaşılamıyor bir türlü. Kaygıyı tetikleyen kimden nereden geldiği belli olmayan mesajlara takılmayın hiç. Karşılaştığınız somut şüpheli durumlarla ilgili hem sizler hem de örgütlerimiz gerekli itirazları yaptılar. Sonuçlarını bekliyoruz. Takipteyiz”

 

twitter takip