BirGün Gazetesi dijital abonelik kampanyası başlatmıştı! Ünlü isimlerden de destek geldi!

BirG%C3%BCn+Gazetesi+dijital+abonelik+kampanyas%C4%B1+ba%C5%9Flatm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1%21;+%C3%BCnl%C3%BC+isimlerden+de+destek+geldi%21;
ABONE OL
BirGün Gazetesi'nin başlaşmış olduğu dijital abonelik kampanyasına ünlü oyuncu Nejat İşler de sesiyle destek oldu. Nejat İşler, BirGün'ün dijital abonelik kampanyası 'BirGün Benim'in reklam filmini seslendirdi. BirGün Gazetesi, geçtiğimiz günlerde okuyucularından da bağımsız gazeteciliğe destek olmalarını isteyerek bir dijital abonelik kampanyası başlamıştı. Kampanyasını "Bağımsız gazetecilik; sermayeye karşı halkı, sömürüye karşı emeği, eşitsizliğe karşı adaleti, savaşlara karşı barışı, piyasacılığa karşı temel hakları, talana karşı doğayı, erkek şiddetine karşı kadınları, istismara karşı çocukları savunmanın olmazsa olmaz koşuludur. Siz de gerçeğin sesini yükseltmek adına sorumluluk almak istiyorsanız, sadece birkaç dakikanızı ayırarak BirGün’e abone olabilir ve ‘#BirGünBenim’ diyebilirsiniz. Şimdiden sonsuz teşekkürler.BirGün bizim; hepimizin" diyerek duyurmuştu. Kampanyasının reklam filmini ise oyuncu Nejat işler seslendirdi. async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> Öte yandan; BirGün Benim abonelik kampanyasına bir destek de şair Şükrü Erbaş ve yazar Altay Öktem'den geldi. Erbaş, "Hepimizin yazgısı yazılı o sayfalarda" derken, Öktem de "Bu çağrıya kulak verin" dedi. Erbaş'ın sözleri şu şekilde: BirGün alırken, okurken bir gazete almıyoruz biz. Çoktan yitirdiğimiz güven duygusunu alıyoruz. Söze inanmanın güzelliğini alıyoruz. Ne yazının, ne fotoğrafın bize yalan söylemediğini yaşıyoruz. Aklımızın ve kalbimizin en derininde insan olmanın sevincini duyuyoruz. Ceberrut bir devlete, şımarık cehalete, saygısız paraya karşı, içimizde çırpınan cümlenin onurla karşımızda ışıdığını görüyor. Yalnız olmadığımızı yaşıyoruz. BirGün ve benzeri bütün gazeteler, dergiler, yayın organları bizim geldiğimiz geçmiştir, varacağımız gelecektir, yaşadığımız şu sıkıntılı günlerdir. Tabii ki BirGün’e abone olacağız. Hepimizin yazgısı yazılı o sayfalarda çünkü… BirGün'e sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu! Öktem'in sözleri şu şekilde: Bu çağrıya kulak verin. Bağımsız gazeteciliğin yok edilmeye çalışıldığı bu dönemde BirGün'e sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Ben aboneyim. BirGün dijital aboneliğin yeni dönemini ve abone olma yollarını şu şekilde anlatmıştı! Gazetemizin dijital abonelik kampanyasının yeni dönemi ‘BirGün Benim’ sloganıyla başladı. Yeni dönem, abonelik sistemi açısından da bazı yenilikler içeriyor. Artık ayda yalnızca 20 liraya, yani günde 66 kuruşa okurlarımız BirGün’e dijital üye olabiliyor. Dileyen okurlarımız, aylık 50, 100 ve 300 TL’lik abonelik paketlerini de tercih edebiliyor. Bunun yanında okurlarımıza yıllık abonelik seçeneği de sunuyoruz. Yıllık 250, 500, 1000 ve 3000 TL’lik paketlerimizden birini seçerek BirGün’e dijital abone olabilirsiniz. Üstelik abone olmak çok kolay. Bunun için şu 4 adımı izlemeniz yeterli:
  1. abone.birgun.net adresine girin.
  2. Abone olmak istediğiniz paketi seçin ve ödeyeceğiniz bedelin üstüne tıklayın.
  3. Sayfanın altında açılan bölüme şahsi bilgilerinizi istenilen şekilde yazın; ‘Devam’a tıklayın.
  4. Açılan ekranda kredi kartı bilgilerinizi girin ve 'öde’ye basın.
Aylık ödemelerde, tekrarlı ödemelerin alınabilmesi için kredi kartınız sisteme güvenli bir şekilde kaydedilir. Aboneliğinizi iptal edene kadar, her ay abonelik bedeliniz otomatik olarak kredi kartınızdan çekilir.  
twitter takip