Bir açıklama da Fahrettin Altun'dan: 'Düzenlemeler hukuk ülkesi çerçevesinde olacak'

Bir+a%C3%A7%C4%B1klama+da+Fahrettin+Altun%E2%80%99dan:+%E2%80%99D%C3%BCzenlemeler+hukuk+%C3%BClkesi+%C3%A7er%C3%A7evesinde+olacak%E2%80%99
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya platformlarına yönelik düzenleme yapılacağına sözlerinin ardından İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan bir açıklama geldi. Düzenlemenin hukuk devleti ilkesi içinde yapılacağını söyleyen Altun, Cumhurbaşkanı'nın baskıcı ve yasakçı yansıtılmasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün çok konuşulan sosyal medya düzenlemesi açıklaması hakkında İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan bir açıklama geldi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının çarpıtıldığını ifade eden Altun, "Cumhurbaşkanımızın bu yaklaşımını baskıcı ve yasakçı kalıp içerisine sunma çabası beyhudedir" dedi.
 
Sosyal medya platformlarında cinsel istismar, müstehcenlik, kumar, dolandırıcılık, suça teşvik, terör propagandası, hakaret gibi suçların işlendiğini söyleyen Fahrettin Altun, düzenlemelerin ve kontrollerin hukuk devleti ilkesi içerisinde yapılacağını ifade etti. 
 
 
twitter takip