Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu canlı yayınını İsmail Küçükkaya yönetecek!

Binali+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu+canl%C4%B1+yay%C4%B1n%C4%B1n%C4%B1+%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya+y%C3%B6netecek%21;
ABONE OL

Kamuoyunda günlerdir süren merak son buldu. İmamoğlu- Yıldırım ortak canlı yayınını yönetecek isim Fox TV'nin sabah haberleri programı Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya oldu.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay İBB Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı televizyon programı ile ilgili ayrıntıları düznelenen basın toplantısında açıkladı.

23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimi öncesinde iki adayın katılacağı televizyon programıyla ilgili taraflar arasında protokol düzenlenecek.

Yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Özel bir servis sağlayıcı teknik ekip tarafından yayın koordine edilerek diğer kanallara servis edilecek.

Program herhangi bir kanalda değil bağımsız stüdyoda gerçekleşecek ve isteyen kanallar programı naklen ortak yayınla ekrana getirecek.

Canlı yayının moderatörü İsmail Küçükkaya olacak.

Her iki adaya da eşit konuşma süresi verilecek ve aynı sorular sorulacak.

twitter takip