Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü’nden ayrıldı

Bekir+A%C4%9F%C4%B1rd%C4%B1r,+KONDA+Genel+M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC%E2%80%99nden+ayr%C4%B1ld%C4%B1
ABONE OL

Araştırmacı Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Ağırdır'ın yerine, KONDA'nın kurucusu Tarhan Erdem'in oğlu Aydın Erdem getirildi.

Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü görevini bıraktı. KONDA’nın abonelerine gönderdiği raporun sonunda Ağırdır, “KONDA’nın dönüşerek gelişimi sürecinde mayıs ayından itibaren genel müdürlük görevini Aydın Erdem üstlendi” notunu paylaştı.

medyascope'un haberine göre, Bekir Ağırdır, Yönetim Kurulu Üyesi olarak KONDA’da yer almaya devam edecek.

BEKİR AĞIRDIR KİMDİR?

Denizli’nin Çal ilçesinde 1956’da doğan Bekir Ağırdır, 1979 yılında ODTÜ İktisadi ve İdarî Bilimler Fakültesi’nin işletme bölümünde eğitimini tamamladı. Çeşitli şirketlerde yöneticilik yapan Ağırdır, 2003 ile 2005 yılları arasında Tarih Vakfı’nın genel müdürlüğünü yaptı. 2005 yılında göreve başladığı KONDA Araştırma ve Danışmanlık bünyesinde genel müdürlük görevini yürüten ve Demokratik Cumhuriyet Programı’nın kurucu üyelerinden biri olan Ağırdır, TESEV başkan yardımcılığı ile TESEV ve TÜSES vakıflarının yönetim kurullarında da görev yaptı. Bekir Ağırdır, T24’te yazılarına ve Murat Sabuncu ile birlikte “Sayıların Dili” programına devam ediyor.

twitter takip