Ayrıntılar ortaya çıkıyor! İsmail Küçükkaya programı nasıl yönetecek? Soruları kim hazırlayacak, program ne kadar sürecek?

Ayr%C4%B1nt%C4%B1lar+ortaya+%C3%A7%C4%B1k%C4%B1yor%21;+%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya+program%C4%B1+nas%C4%B1l+y%C3%B6netecek?+Sorular%C4%B1+kim+haz%C4%B1rlayacak,+program+ne+kadar+s%C3%BCrecek?
ABONE OL

Moderatörün İsmail Küçükkaya olarak açıklanmasının ardından Ekrem İmamoğlu- Binali Yıldırım yanınına ilişkin diğer detaylar da belli olmaya başladı.

İBB seçimleri öncesinde canlı yayında bir araya gelecek olan adaylar Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı programın moderatörü olduğu açıklanan İsmail Küçükkaya sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Şu anda TT (Trend Topic) listesinde ilk sırada yer alan İsmail Küçükkaya için bazı kullanıcılar olumlu yorum yaparken bazı kullanıcılar ise geçen sene 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde Muharrem İnce'nin mesajını okumasından dolayı doğru isim olmadığını düşünüyor.

Meslektaşlarının farklı yorumlar yaptığı İsmail Küçükkaya için Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de bir açıklama yaptı.

Şentürk her iki adayın da, İsmail Küçükkaya isminde uzlaşmasını "Bu Fox Haber'in özgür ve bağımsız yayıncılığının göstergesidir" diyerek yorumladı ve "Kutuplaşan Türkiye’nin normalleşme ihtiyacı adına önemli bir adımdır" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz da, İsmail Küçükkaya ile konuştuğunu ifade etti ve meslektaşından programa dair öğrendiği detayları paylaştı.

İsmail Saymaz'ın aktardığına göre; soruları İsmail Küçükkaya hazırlayacak, program canlı yayınlanacak, iki adaya da aynı sorular sorulup eşit süre verilecek, tüm kanal ve siteler programı yayınlayabilecek, sorular seçimle bağlantılı olacak ve tartışma sorular bitene kadar sürecek.

Saymaz, Küçükkaya'nın kendisine "İki parti ve iki adayın mutabakatıyla ismim ortaya çıktı. Benim için önemli olan buydu. Bu görevi layıkıyla yapacağımdan kuşkum yok. Altı yıldır her sabah üç saatlik canlı yayın yapıyorum. İki adayı seçimden önce canlı yayında ağırladım" dediğini de aktardı.

twitter takip