138 saat sonra kurtarılan kadının ilk sözleri: Kurban olayım beni özel hastaneye götürmeyin, param yok

138+saat+sonra+kurtar%C4%B1lan+kad%C4%B1n%C4%B1n+ilk+s%C3%B6zleri:+Kurban+olay%C4%B1m+beni+%C3%B6zel+hastaneye+g%C3%B6t%C3%BCrmeyin,+param+yok
ABONE OL

Hatay Antakya'da Emine Doğu, enkazdan 138 saat sonra çıkartıldı, ambulansta acil tıp uzmanı Orhan Eroğlu'na 'Kurban olayım beni özel hastaneye götürmeyin param yok' dedi.

Hatay Antakya'da enkaz altından 139 saat sonra yaralı olarak kurtarılan Emine Doğu (51), Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne bağlı sağlık ekibi tarafından ambulansa alındı.

DHA'nın haberine göre Doğu, kendisine müdahale eden Acil Tıp Uzmanı Orhan Eroğlu'na, "Kurban olayım beni özel hastaneye götürmeyin param yok" dedi. Bunun üzerine Orhan Eroğlu, "Ben sana kurban olurum. Bütün özelleri sana kurban ederim. Emine abla 28 yıl kayınpederine bakmış, kaynanasına bakmış, 8 yıl babasına bakmış. Melek, melek, annesine de bakıyormuş kurban olurum ben sana. 150 saat, ben seni böyle gördüm ya artık ölsem de gam yemem. Mucize işte, Allah'ın mucizesi işte" dedi. Emine Doğu, ambulansla götürüldüğü sahra hastanesinde tedavi altına alındı. 

twitter takip