Elçin Sangu: Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah

El%C3%A7in+Sangu:+Allah+belas%C4%B1n%C4%B1+versin,+sekt%C3%B6rden+silinir+in%C5%9Fallah
ABONE OL

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz gün İbrahim Selim'in sunduğu programa konuk oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Kurt Seyit ve Şura' ve 'Kiralık Aşk' gibi dizilerde canlandırdığı rollerle tanınan Elçin Sangu, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Sangu, özel ve iş hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Elçin Sangu, "Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştiririm dediğin ünlü var mı?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var"

'Kiralık Aşk' dizisiyle kariyerinde büyük çıkış yakalayan oyuncu, "Dizinin başarılı olacağını önceden hissettin mi?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Kiralık Aşk'ı ben iki kez reddettim. Ümmü Burhan (yapımcı) ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim."

"Ümmü Hanım bana ‘Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun’ dedi."

"Ben öyle girdim o işe."

Sosyal medyada sahte bir hesabı olmadığını söyleyen Sangu, "Olmayacak birini stalk'larken yanlışlıkla like'layıp ardından like'ı geri çektin mi?" sorusunu ise, şu yanıtı verdi:

"Ben genelde birini stalk'lamıyorum. Böyle sahte bir hesabım da yok. Zaten sayfamı da kendim yönetiyorum"

Çok inatçı olduğunu söyleyen Sangu, bu özelliğinin kendisine zarar verdiğini belirtti. Ünlü oyuncu, "Ben Çerkezim genimden atamıyorum" dedi.

twitter takip