Nesrin Cavadzade'nin Uraz Kaygılaroğlu ile samimi anları olay yarattı!

Nesrin+Cavadzade%E2%80%99nin+Uraz+Kayg%C4%B1laro%C4%9Flu+ile+samimi+anlar%C4%B1+olay+yaratt%C4%B1%21;+
ABONE OL

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda, Nesrin Cavadzade'nin Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğduğu görüldü. Öte yandan oyuncu Bora Akkaş'ta Cavadzade'nin göğsüne para taktı. Akkaş'tan o görüntüler ile ilgili özür açıklaması geldi.

Nesrin Cavadzade"Üç Kuruş'ta" birlikte rol aldığı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü birlikte yer aldıkları video ile kutladı.

Cavadzade ünlü oyuncu için "Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın" notunu düştü. Ancak ikilinin samimi anları akıllara "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu getirdi.

Güzel oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğduğu fotoğraf ve videoları paylaşarak şu notu düştü; "Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın, yüzümü daima güldürdüğün ve gerektiğinde hep orada olduğun için sana çok teşekkür ederim. Senenin en mutlu günü şimdiden kutlu olsun canımın içi."

İkilinin samimi anlarının yer aldığı video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Cavadzade'nin samimi paylaşımına takipçileri "Aşk mı yaşıyorsunuz?" "Sevgili misiniz?" yorumlarını yaptı. Videoada Bora Akkaş'ın da Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırması eleştirilerin hedefi oldu.

AÇIKLAMA YAPIP HAMİLE EŞİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Bora Akkaş'tan açıklama geldi. 8 aylık hamile eşinden özür dileyen Akkaş şu ifadeleri kullandı:

Nesrin'in Uraz'ın doğum günü ıçin hazırladığı postta yer alan geçen sene çekilmiş o video çok saçma ve talihsiz olmuş. Neden bu video bilmiyorum. Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümünden anlaşılmıyor olabilir ama bu aramazdaki bir şaka idi. Yoksa Nesrin'e para takmak benim ne haddime. Videonun çekildiği tarih, oturduğumuz masa arkadaşlarımız ve bu olayın başında sonunda ne olduğu görünmediği için toplum tarafından hoş karşılanmayan her şeyi anlıyorum. Bunun eşimin doğuma bu kadar yakın bir zamanda bir mesele haline gelmesinden derin mutsuzluk duyuyorum. Konu sadece Uraz'ın doğum günü olmalıydı. Görüntünün yarattığı bu kötü duygular için eşim Oben'den özür dilerim. Bu konu özelinde beni yargılayan insanlara da mutsuzluğumu belirtmek isterim."

 

twitter takip