CNN, 3 çalışanını işten çıkardı! Gerekçe: Aşı olmamak

CNN,+3+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fan%C4%B1n%C4%B1+i%C5%9Ften+%C3%A7%C4%B1kard%C4%B1%21;+Gerek%C3%A7e:+A%C5%9F%C4%B1+olmamak+
ABONE OL

ABD merkezli haber kuruluşu CNN, işe Koronavirüs aşısı olmadan gelen 3 çalışanını şirket politikalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle kovdu.

T24'te yer alan habere göre; WarnerMedia Haberler ve Sporlar Başkanı Jeff Zucker, çalışanlarına mesai arkadaşlarının kovulduğunu bir not ile bildirdi.

CNN'in aldığı karara göre ofise gelen ve sahada diğer CNN muhabirleriyle temasta olan her çalışanın aşı olmak zorunda olduğunu hatırlatan Zucker, "Şunu açıkça vurgulayayım; bu konuda 0 tolerans politikamız var" ifadelerini kullandı.

CNN, ofislerini dönmek isteyen çalışanlara açtı. Zucker, haber merkezi çalışanlarından üçte birinden fazlasının döndüğünü açıkladı. Çalışanlarından aşılandığına dair kanıt istemeyen CNN yöneticileri, "bu durumda bir güven sistemi yürüttüklerini" söyledi. Zucker, bu durumun yakın zamanda değişebileceğini ifade etti.

CNN yönetimi ayrıca Atlanta, Washington ve Los Angeles ofislerinde yemek yenmediği veya özel kapalı bir alanda bulunulmadığı sürece maske takmayı zorunlu tutmaya devam edeceğini bildirmişti.

twitter takip