Rahibe elbisesi giymiş bir kadının iskeletle dans ettiği anlar kameralara böyle yansıdı

Rahibe+elbisesi+giymi%C5%9F+bir+kad%C4%B1n%C4%B1n+iskeletle+dans+etti%C4%9Fi+anlar+kameralara+b%C3%B6yle+yans%C4%B1d%C4%B1
ABONE OL

İngiltere'de bulunan tarihi bir mezarlıkta, rahibe kıyafeti giymiş bir kadının insan iskeletiyle dans ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İngiltere'nin Hull kentinde bulunan mezarlıkta rahibe kıyafeti giymiş bir kadın, bir iskeletle dans ederken görüntülendi.

Şaşırtıcı görüntüler, eski Hull Genel Mezarlığı'nın dışında bulunan Spring Bank West yolundan geçen bir sürücü tarafından kameraya alındı.

Görüntülerde kadının krem rengi bir rahibe kıyafeti giydiği, bir insan ve köpeğe benzeyen başka bir canlının iskeletiyle dans ettiği görülüyor.

Olaya şahit olan bir kişi ise "Kadın ıssız mezarlıkta duruyordu, bölgeden arabalarıyla geçen insanlara aldırış etmeden iskeletle dans ediyordu. Civardan arabalarıyla geçen insanlar durup izlemeye, olayı kaydetmeye başladı" dedi.

The New European'ın dijital editörü Jono Read, söz konusu haberi, Twitter hesabından "Hull'da sıradan bir gün daha" notuyla paylaştı.

twitter takip